Bouwbedrijf Visser ontvangt Financieel Gezond Award 2014!

Bouwbedrijf Visser ontvangt Financieel Gezond Award 2014!

Ieder jaar reikt Graydon de Financieel Gezond award uit. Een prijs voor Nederlandse bedrijven die aan de strenge criteria voor financiële gezondheid voldoen.

Criteria
Slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven hebben hun financiën echt op orde en voldoen aan de strenge voorwaarden van Graydon om zich 'financieel gezond' te kunnen noemen.
Om in aanmerking te komen voor de award moet een organisatie een positief kredietadvies krijgen en mag er slechts een minimale kans op wanbetaling zijn. Het oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en de algemene bedrijfssituatie. Informatie is afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Verantwoord zaken doen
Met de Graydon award tonen wij aan dat Bouwbedrijf Visser financieel gezond is en dat men verantwoord zaken met ons kan doen. De award laat zien dat wij aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken. In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

Over Graydon:
Graydon biedt informatieoplossingen op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance
en Marketing Informatie. Belangrijke aandeelhouders van Graydon zijn de kredietverzekerings-maatschappijen Euler Hermes, Coface en Atradius. Met deze diensten helpt Graydon andere bedrijven toegang te verkrijgen tot kapitaal, kennis op te bouwen ter versteviging van hun concurrentiepositie en te voldoen aan de groeiende vraag naar transparantie. Graydon bouwt op een netwerk van 130 internationale databases in 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven. Al meer dan 125 jaar verwerken Graydon's informatiespecialisten de up-to-date financiële, commerciële en transactie gerelateerde bedrijfsinformatie tot innovatie en betrouwbare informatieoplossingen.

 

Graydon_Award
Graydon_Award

Agrarische sector

Utiliteitsbouw

Woningbouw